Record store day 2019!

Årets högtidsdag för oss vinylfreaks äger rum i morgon och är ett återkommande event på de flesta inkörda skivbutiker världen över! Det är definitivt ett av de roligare påfunden, givetvis handlar det om att sälja plattor. Men det har även kommit att bli en fantastiskt trevlig bjussdag där många artister stiger upp i ottan, kör live och möter fansen vilket alltid är högst uppskattat. Det släpps även en hel del mer eller mindre obskyra släpp dagen till ära, det är här man ska djupdyka i de mindre bolagens kataloger och göra fynd!

Record Store Day hos polarna på HepCat Store i Lund ser ut som följer enligt texten från deras blogg:
Skivbutiken lever fortfarande hos HepCat Store i Lund där intresset för musik framföra allt på vinyl fortfarande är stort. Lördagen den 13 april firas dessutom den internationella högtiden Record Store Day med livemusik, special släpp på vinyl och mycket mer…

Live i butiken

Med ungefärliga tider

11.00 – Simon Raun (from Gorilla Angreb, Locators, The Slinkers)
11.45 – The Bitchwaves
12.30 – J.Tex
13.15 – Jay Smith
14.00 – Hjelle (from Bäddat För Trubbel)

Var och när?

  • Öppet: 10-15
  • Lördagen de 13 april 2019
  • Entréavgift: gratis
  • Adress: HepCat Store, Sankt Larsv 21

PS.
I Malmö slår vi ett slag för kanonbutiken Rundgång.
Det brukar bjudas på en hel del godis på både insidan och utsidan, oavsett är butiken alltid värd ett besök när man ändå tagit sig till storstan!

Please follow and like us:

Lämna ett svar